Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Programajánló képes leírás - Balatoni nyaralás.tlap.hu
részletek »

Programajánló - Balatoni nyaralás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balatoninyaralas.tlap.hu » Programajánló
Keresés
Találatok száma - 5 db
Balaton-átúszás

Balaton-átúszás

A 2009 évi Coca-Cola Testébresztő Balaton-átúszás a kedvező idő esetén augusztus 1-én, szombaton kerül megrendezésre. Hagyomány már, hogy az 5.2 km-t a révfülöpi kikőtőből indulva, a balatonboglári Platán strandra érkezve kell teljesíteni. A rajt időszak reggel 8.00 órától délután 14.00-ig tart. Nevezni Révfülöpön, a kikőtőhöz közeli labdarúgópályán lehet. A nevezés 7.00 órától 13.30-ig tart. A nevezési lap olvasható kitöltése után az általános orvosi vizsgálat alapján alkalmasak indulhatnak. A rajtolásnál, a csuklópánt leolvasása után zuhanyozási lehetőséget biztosítunk. A várható nagy indulószám miatt kérjük, hogy óvatosan szálljanak vízbe. A táv során átlag 20-30 méterenként álló hajók, motorcsónakok biztosítják az útvonalat. A célban ismét leolvassuk a vonalkódos csuklópántot, majd a teljesítők a szponzorok által biztosított kínálatból fogyaszthatnak. A zárt területen belül valamennyien átvehetik a verseny egyedi pólóját, és itt kerülnek kisorsolásra a felkínált ajándékcsomagok is. A kiérkezők itt is számíthatnak orvosi segítségre.

Balatoncard

Balatoncard

Portálunkon tájékozódhat azokról a kedvezményekről, melyeket a Balatoncard segítségével lehet igénybe venni, mely a 4. Évében (max. 2 felnőtt és 3 gyereknek) nyújt számos megtakarítási lehetőségeket: A kártyatulajdonosokat szálláshelyek, éttermek, múzeumok, fürdőhelyek, strandok, sportolási lehetőségek várják. Az érvényességi idő alatt (2010. április 30-ig) korlátlanul felhasználható plasztik kártya a teljes Balaton régióban érvényes, sőt, túl is nőtte ennek határát (Veszprém, Zalaegerszeg, Marcali).

Éltető Balaton-felvidék túrái

Éltető Balaton-felvidék túrái

Ha belföldi nyaralást tervezel vagy csak kikapcsolódni szeretnél a barátokkal, családdal és szeretnéd látni milyen a falusi turizmus akkor meg kell ismerned a Balaton-felvidék nevezetességeit. Legyetek vendégek egy-egy falusi vendégasztalnál, kóstoljátok meg a helyi termékeket, borokat. Ismerjétek meg a kézműves alkotók csodás alkotásait. Az alkalmazásunk segítségével a zsebedben lehet a Balaton-felvidék összes látványossága térképekkel, magyarázattal, leírásokkal. Szervezd meg a csodás kirándulásodat!

NapiBalaton.hu | Programok a Balatonon és környékén

NapiBalaton.hu | Programok a Balatonon és környékén

NapiBalaton.hu : programajánló- és kereső portál PROGRAMFELTÖLTŐKNEK lehetőséget biztosítunk Balatoni és környékbeli ajánlataik bemutatásához: - gyors, ingyenes program- és hírfeltöltés - a korábban feltöltött anyagok későbbi szerkesztése, módosítása - névjegy feltöltése a Katalógusba - közvetlen kapcsolat lehetősége az oldal látogatóival LÁTOGATÓKNAK segítjük a feltöltött programkínálatban való keresést: - kényelmes használat az innovatív keresővel - a programajánlók névjegyeinek böngészése a Katalógusban - közvetlen kapcsolatfelvétel lehetősége a programfeltöltővel - programértesítő szolgáltatás

Pannon Yacht Charter - Vitorlásbérlés Balaton

Pannon Yacht Charter - Vitorlásbérlés Balaton

Vitorlásbérlés Balatonfüreden! Látogasson el honlapunkra, ahol megtekintheti flottánk legújabb büszkeségeit, a hat darab Bavaria 32 Cruiser típusú vitorlást! Továbbá honlapunkon bővebb információt szerezhet az elérhető kedvezményekről. Hajóink a Balatonfüredi Silver Yacht kikötőben várják vitorlás bérlés iránt érdeklődőket. Pannon Yacht Charter - Vitorlás bérlés a Balaton fővárosában, Balatonfüreden!

Tuti menü