Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balatoni nyaralás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Pannon - Türgyei [7. oldal]
részletek »

Balatoni nyaralás képes leírás: Pannon - Türgyei [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: balatoninyaralas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 127 db
Pannon Yacht Charter - Vitorlásbérlés Balaton

Pannon Yacht Charter - Vitorlásbérlés Balaton

Vitorlásbérlés Balatonfüreden! Látogasson el honlapunkra, ahol megtekintheti flottánk legújabb büszkeségeit, a hat darab Bavaria 32 Cruiser típusú vitorlást! Továbbá honlapunkon bővebb információt szerezhet az elérhető kedvezményekről. Hajóink a Balatonfüredi Silver Yacht kikötőben várják vitorlás bérlés iránt érdeklődőket. Pannon Yacht Charter - Vitorlás bérlés a Balaton fővárosában, Balatonfüreden!

Páter apartmanház

Páter apartmanház

Várjuk kedves vendégeinket újépítésű családias apartmanházunkban a siófoki nagystrand strand bejáratával szemben mindössze 300-400m-re a siófoki városközponttól és a siófoki Coca Cola Beach Housetól ill. Coke Clubtól. A ház a Petőfi sétányon fekszik. Az igényesen berendezett siófoki szálláson 4 db kétágyas szoba zuhanyzóval és 9 két - négy és hat fős siófoki apartman található, mindegyikben színes tévével, tusolós és vécés fürdővel, jól felszerelt konyhával, étkezőrésszel és KLíMáVAL (falhűtés)

Révfülöp

Révfülöp

A festői szépségű közkedvelt üdülőhely a 274m magas Fülöp-hegy déli lábánál húzódik, amely a Káli-medence déli bejárata is egyben. A túlsó part közelsége miatt ősi révhely, melynek első írásos említése 1211-ből származik. A virágzó középkori települést a törökök 1548 körül elpusztították, s Révfülöp ezt követően lakatlan terület, majd Kővágóörs szőlőhegyeként gyéren lakott puszta lett. A révközlekedés 1752-ben indult újra, s 1779-ben révházról is tudósít a korabeli forrás. A villa- és üdülőtulajdonosok 1899-ben megalakították a Révfülöpi Fürdő- és Partszépítő Egyesületet, amelynek településfejlesztő tevékenysége révén üdülőhellyé, majd 1943-ban önállóvá vált Révfülöp. Ettől kezdve egy máig ívelő, dinamikus fejlődés jellemzi. Révfülöp központja a szigeti és császtai földnyelv között helyezkedik el. A vasútállomással szemben találjuk a középkori Fülöp falu XIII. századi, vörös homokkőből emelt templomának romjait. Révfülöp központja ma a forgalmas kikötő és környéke, a század elején emelt eklektikus épületekkel, a bazársorral, pecsenyesütőkkel, borozókkal. De itt áll a Közösségi Ház is, melyben a Honismereti Gyűjtemény látványos hely- és fürdőtörténeti kiállításában gyönyörködhet a látogató.

Siófok

Siófok

Szemlélődése során meggyőződhet róla, városunk a Balaton keleti medencéjének egy igen érdekes, sokszínű települése, ahol a szívesen látott vendég és az itt élő polgár - ha úgy kívánja - egy eleven, lüktető fürdőélet részese lehet, de ha rekreációs, meditatív pihenésre vágyik, úgy azt az igényét is kielégítheti nálunk. Kérem, fogadja szeretettel invitálásomat, ismerkedjen meg Siófok múlt századok hagyományira épülő értékeivel éppúgy, mint a mai kor formálta

Sir David Balaton Kastély

Sir David Balaton Kastély

Balatonszepezd igazán különleges szállodája a Sir David Balaton Kastély. A Balaton északi partján az egyetlen kastélyszálló, amely balatoni panorámával rendelkezik és ilyen közel van a Balaton parthoz. A kastély egy szép parkban ékeskedik, nyugodt és szép természeti környezetben található 200 méterre vízparttól, a Káli medence ölelésében. Kiváló választás pihenéshez, természetjáráshoz és kerékpározáshoz.

SunWest Resort Panzió

SunWest Resort Panzió

A Balaton és a Keszthelyi-hegység között meghúzódó Gyenesdiás zöldövezeti részén lévő Wellness Park Panzió igazi felüdülést kínál kicsiknek-nagyoknak. A modern, családias hangulatú üdülőhelyen minden megtalálható, ami a kikapcsolódáshoz elengedhetetlen. Csak pihenni szeretnének? Esetleg barátokkal vagy a családdal aktívan tölteni a nyaralást? Talán kettesben elbújni a világ elől? Nálunk mindenképpen jó helyen járnak! Mindent megteszünk, hogy az itt töltött idő a lehető legkellemesebben teljen. Nekünk fontos, hogy Önök jól érezzék magukat!

Szállás Balaton

Szállás Balaton

Böngéssze kedvére a teljes balatoni szálláskínálatot, az olcsó szállások ajánlataitól egészen a luxusszállodákig. Rendszerünkben a Balaton szállásainak akciós ajánlatait továbbá wellness ajánlatait is megtalálja, sőt az élménybeszámolókat böngészve fontos információkról tájékozódhat a látnivalókról, programlehetőségekről. Kellemes pihenést kívánunk, kényelmes szállásfoglalást kívánunk!

Szállás Gyenesdiás

Szállás Gyenesdiás

Modern, igényes szállás Gyenesdiás szívében, a Balaton part közvetlen közelében. A közel négy hektár alapterületű szállás minden igényt kielégít, ugyanis a vendégek számára apartmanok, szobák, valamint kempingezési lehetőség is rendelkezésre áll. A szállás üzemeltetői a szálláshely szolgáltatás mellett szívesen vállalják egyedi fakultatív programok, túrák, kirándulások megszervezését is.

Szállás Keszthely és látnivalók

Szállás Keszthely és látnivalók

Szállás Keszthely: keszthelyi és környékhez tartozó szállások, hotelek, panziók gyűjteménye. A weblapunk a széles összeállításából ön könnyen kiválaszthatja és lefoglalhatja az elvárásaival passzoló hotelszobát. A település a területen szinte egyeduralkodó kulturális központ. Sok múzeum, könyvtár, színház és egyéb látványosság is megtalálható a városban, mindemellett népszerű balatoni fürdőhely is egyúttal. A Helikon könyvtár gyűjteményét a Festetics család állította össze. A kötetek mellett sok idős lexikon és régi nyomat megtalálható. Keszthely évente nagyon sok kulturális programnak és eseménynek szolgál helyszínül. Néhányat ezek közül a Festetics-kastély dísztermében rendeznek meg.

Hirdetés
Szállás Siófok

Szállás Siófok

Szállások a Siópláza ingatlaniroda ajánlásával, Siófok kiemelésével a Balaton körül, térképes keresővel, minden évszakban a látnivalók menü alatt, 100 db új fotó az évszaknak megfelelően Siófok városról kiadó magánszállások kulturált körülmények, és korrekt árak.

Szálláshelyek a Balatonnál : Hungarotravel

Szálláshelyek a Balatonnál : Hungarotravel

A Hungarotravel egy belföldi szálláskereső oldal, melynek célja, hogy a Magyarországon fellelhető összes szállás elérhető legyen, a nyaralóházaktól elkezdve a kempingeken át az ötcsillagos szállodákig. Keresse meg szállását a szálláshely szolgáltatásai - állatbarát, konferenciaterem, borkóstolás, játszótér, és a turisztikai szempontok alapján - horgász turizmus, falusi turizmus, lovas turizmus, gyógyturizmus - alapján. Oldalunkat úgy alakítottuk ki hogy a szálláshely iránt érdeklődők minden lényeges információt egyből megszerezhessenek az adott szállásról így akár azonnal felvehetik a kapcsolatot a szállásadóval. Válassza Magyarországot nyaralása céljaként, hiszen mindenütt jó de legjobb itthon.

Szigeti Vendégház

Szigeti Vendégház

Balatonfenyvesen kiadó szállás. A lakás mérete 100 m2. A lakás teljesen különálló, saját kerttel, udvaron belüli parkolási lehetőséggel. A szálláshoz ágyneműt biztosítunk. A lakás két szobás, szobánként két ággyal rendelkezik, de további két pótágyat tudunk biztosítani! Kisállat nem probléma. Üdülési csekket is elfogadunk!

Szigliget

Szigliget

Szigliget, ahogy a neve is sejteti, egy kis sziget, a nyugalom szigete. Nagyon sok művészt ragadott meg meghittségével településünk. A rengeteg vers, regény, festmény, szobor (melyek itt készültek), próbálja, próbálta visszaadni azt az élményt, mely az idelátogatót éri kis, zegzugos utcáinkon sétágatva. Itt még nem érződik zaklatott világunk dübörgése. Itt a nyugalom és a természet az úr. Számomra, egyszerű 'földi halandó' számára nehéz szavakba önteni ezt a csodát. Ajánlom településünket mindazok számára, akiket magával ragadott és akik vonzódnak a Teremtő azon alkotása iránt, melyet Eötvös Károly a következő képpen jellemzett: 'Nincs még egy ilyen szép táj a világon'.

Tapolca

Tapolca

Őszintén remélem, hogy Ön is megérzi és megérti azt a rajongó szeretetet, amelyet városvezetők, városlakók és a már nálunk járt vendégek éreznek e tanúhegyek által körbeölelt és védelmezett kisvárosban. Azt a ragaszkodást, amiért az is, aki innen elszármazott, visszajár visszakapni egy pillanatra ez ingó, örökké változó életben és világban a biztonság érzetét. (Márai Sándor) Nekünk is, akiket minden nap körülvesz a természet csodája, páratlan élményt jelent nap mint nap felfedezni, hogy milyen varázslatos a télen gőzölgő, nyáron vakítóan csillogó Malomtó vize, a Tavasbarlang kristálytiszta, gyógyító levegője, a hangulatos utcák-terek köztéri alkotásai. Szeretnék hinni abban, hogy a műemléképületek, irodalmi és kulturális hagyományok, kiváló boraink és a tájunkra jellemző ételek másokat is elvarázsolnak. Bízom benne, hogy a város honlapján barangolva kedvet kap ahhoz, hogy ellátogasson hozzánk és megtapasztalja mindazt a gyönyörűséget, amely számukra valódi és elhagyhatatlan otthonná teszi Tapolcát. Kellemes időtöltést, jó böngészést kívánok!

Tihany Történelmi Panoptikum

Tihany Történelmi Panoptikum

A kiállítás azzal a nem titkolt céllal nyílt, hogy egyrészt vonzó új programlehetőséget kínáljon, másrészt rövid betekintést nyújtson Magyarország történelmébe. A panoptikumban Géza fejedelemtől kezdve, Károly Róberten keresztül, Luxemburgi Zsigmondot is beleértve Mátyás királyig bezárólag láthatóak a magyar királyok, de megtalálható még IV. Károly is. Az élményt a korabeli enteriőrök, a világítás és a zenei aláfestés teszik teljessé.

Trianon Múzeum

Trianon Múzeum

Az első világháborút lezáró békeszerződéseket a magyar társadalom szinte egyöntetű megdöbbenéssel és heves elutasítással fogadta. Az egy irányba mutató politikai, civil és egyéni mozgalmak hatására jöttek létre a békeszerződés felülvizsgálatát követelő irredenta, területvédő, kitelepített, hazafias és katonai szervezetek, egyesületek, majd szerveződtek nagyszabású kampányok, aláírásgyűjtések határon innen és túl. Kiállításunk ezeknek a mozgalmaknak a plakátjaiból, felhívásaiból, képeslapjaiból mutat be egy válogatást.

Türgyei Vendégház

Türgyei Vendégház

Megfizethető, igényes szálláshely Balatonlellén, a Balatontól csupán 500 méterre. Türgyei Apartmanunkban a kényelmes pihenést és szórakozást többek között a teljesen felszerelt konyha, fürdő és a WiFi-vel, kábel TV-vel ellátott nappali biztosítja. A teljesen felszerelt szobák mellett, zárt parkoló, parkosított udvar, grillezési, bográcsozási lehetőség, kerti kemence, csúszda és gyermek hinta áll vendégeink rendelkezésére. A szálláshoz tartozó tágas kertben garantáltan hangulatos időtöltésre van lehetőség. Ha felkeltettük érdeklődését foglalja le szállását még ma, telefonon vagy e-mailben!

Tuti menü